24
08
2016

La 33ª ‘Mitja Marató’ saldrá del parque Ribalta y será el 22 de enero

logo_ajuntament_castello

LA 33ENA ‘MITJA MARATÓ’ EIXIRÀ DEL PARC RIBALTA I SERÀ EL 22 DE GENER

La propera edició tindrà una vessant solidària amb la presència de Payasospital, iniciativa que vol captar fons per ampliar les visites als joves ingressats als hospitals

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castelló, Enric Porcar, ha presentat aquest dimecres la 33ena edició de la mitja marató, que enguany compta amb diverses novetats com la ubicació de l’eixida i l’arribada, que serà al parc Ribalta, i la data, que canvia al 22 de gener. Fins ara, la prova es duia a terme al novembre, però «amb el canvi a principis d’any quedarà més lligada amb la marató, que té lloc al febrer». A la presentació han assistit, a més, responsables de l’organització de la cursa.

Pel que fa al recorregut, tot i que encara no s’ha definit per complet, el regidor ha avançat que «amb la sortida i l’arribada al parc Ribalta es facilitarà el treball de l’organització perquè el muntatge no interferirà amb el trànsit rodat». Per la seua part, el president de la Unió Atlètica de Castelló, José Miguel Delgado, s’ha referit a l’esdeveniment com «un dels que consoliden Castelló com a referent en atletisme» i ha confiat en que hi haurà entre 1.500 i 2.000 inscrits. Al respecte, tant des de la regidoria com des de l’organització, han anunciat que el procés per inscriure’s ja està en marxa.

La nova ubicació de la cursa al parc Ribalta també permetrà dur a terme la darrera novetat d’aquesta edició: la iniciativa solidària Payasospital. Segons Porcar, «tots els xiquets i xiquetes podran gaudir de la diversió dels diferents tallers i les activitats previstes mentre es desenvolupa la cursa». Des de Payasospital, la responsable de màrqueting de la iniciativa, Mayte Espí, ha afirmat que «l’objectiu dels tallers que es faran durant la mitja marató és donar a conéixer l’activitat i captar fons per ampliar les hores de visita als hospitals, que es van veure retallades amb l’inici de la crisi».

Amb tot, Porcar ha destacat la necessitat de «donar una empremta a la cursa i fer-la més atractiva per a la gent». Per últim, el regidor d’Esports ha anunciat que l’Ajuntament de Castelló treballa per presentar en breu el calendari complet de totes les proves esportives del proper any per tal de millorar-ne la coordinació.

La 33ª ‘Mitja Marató’ saldrá del parque Ribalta y será el 22 de enero

La próxima edición contará con la iniciativa solidaria de Payasospital, que busca recaudar fondos para ampliar las visitas a los jóvenes ingresados en los hospitales

El concejal de Deportes del Ayuntamiento de Castellón, Enric Porcar, ha presentado este miércoles la 33ª edición de la media maratón, que este año cuenta con varias novedades como la ubicación de la salida y la llegada, que será al parque Ribalta, y la fecha, que cambia al 22 de enero. Hasta ahora, la prueba se celebraba en noviembre, però «con el cambio a principios de año quedará más ligada a la maratón, que es en febrero». A la presentación han asistido, además, responsables de la organización de la carrera.

Respecto al recorrido, pese a que aún no se ha definido íntegramente, el concejal ha avanzado que «con la salida y la llegada al parque Ribalta se facilitará el trabajo de la organización porque el montaje no interferirá con el tránsito rodado». Por su parte, el presidente de la Unión Atlética de Castellón, José Miguel Delgado, se ha referido al evento como «uno de los que consolidan la ciudad como lugar referente en atletismo» y ha confiado en la inscripción de entre 1.500 y 2.000 personas. Tanto desde la concejalía como des de la organización han anunciado que ya está en marcha el proceso para que los aficionados puedan inscribir-se.

La nueva ubicación en el parque Ribalta también permitirá llevar a cabo la última novedad de esta edición: la iniciativa solidaria Payasospital. Según Porcar, «todos los niños y niñas podran disfrutar de la diversión de los talleres y las actividades previstas mientras se celebra la carrera». Desde la entidad Payasospital, la responsable de marketing, Mayte Espí, ha afirmado que «el objetivo de los talleres que se harán durante la media maratón es dar a conocer la actividad y recaudar fondos para ampliar las horas de visita a los hospitales, que se vieron afectadas por el inicio de la crisis».

Porcar ha destacado la necesidad de «dar un empuje a la carrera y hacerla más atractiva al público». Por último, el edil de Deportes ha anunciado que el Ayuntamiento de Castellón trabaja para presentar, en breve, el calendario completo de todas las pruebas deportivas del próximo año y mejorar así la coordinación.

logo_palao

Comentario
0

Deja tu respuesta

50 − 49 =

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.